Όταν οι κρατικές δολοφονίες αποτελούν “μεμονωμένα περιστατικά” και “παράπλευρες απώλειες”..

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010
Δολοφονείται στο Βύρωνα ο Nicholas Toddi κατά τη διάρκεια “μυστικής επιχείρησης” των μπάτσων για τη σύλληψη “περιβόητων κακοποιών” μια επιχείρηση που χαρακτηρίζεται ως επιτυχημένη από πλευρά κράτους (βλέπε ΜΜΕ και δηλώσεις του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.), λόγω της σύλληψης των δύο αυτών αδίστακτων και επικίνδυνων ληστών.
Στα πλαίσια του δόγματος δημοκρατία και πυγμή, οι δολοφονίες αποτελούν παράπλευρες απώλειες και μεμονωμένα περιστατικά με άλλοθι πάντα την προστασία του πολίτη και την ασφάλεια από τον κατασκευασμένο εσωτερικό εχθρό.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010
Ως ελάχιστη απάντηση 600 άτομα συγκεντρώνονται στην πλ. Ταπητουργείου και ακολουθεί πορεία στις γειτονιές του Βύρωνα. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η αντιπληροφόρηση και η ανάδειξη της δολοφονίας και της διαστρέβλώσης των γεγονότων.
Κατα τη διάρκεια της πορείας πραγματοποιούνται συμβολικές επιθέσεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και σε ΑΤΜ τραπεζών. Με αφορμή αυτό η πορεία δέχεται επίθεση “μηδενικής ανοχής” από το στρατό της δημοκρατίας κάνοντας σαφές οτι πρόκειται για πολιτική εντολή διάλυσης της πορείας. Ακολουθεί άγριο κυνηγητό και ξύλο που έχει ως αποτέλεσμα πολλές προσαγωγές.
Αντανακλαστικά, αλληλέγγυος κόσμος συγκεντρώνεται στη ΓΑΔΑ όπου έχουν ήδη μεταφερθεί οι 18 προσαχθέντες. Κάποιες ώρες αργότερα αφήνονται 7 άτομα, ενώ οι υπόλοιπες 11 προσαγωγές μετατρέπονται σε συλλήψεις. Ένας εκ των συλληφθέντων ξυλοκοπείται άγρια και μεταφέρεται αργοπορημένα στον Ευαγγελισμό με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα δημοκρατικά γκλοπς των μπάτσων.
Το κατασκευασμένο κατηγορητήριο έρχεται να δικαιολογήσει την αγριότητα της καταστολής και να επιβεβαιώσει κάθε φορά οτι οι κατηγορίες διαμορφώνονται με βάση τις “διαθέσεις” του κράτους ανάλογα με την εκάστοτε πολιτική σκοπιμότητα.

…τότε ή τρέχεις μην σε πάρουν τα σκάγια
ή τα εξοστρακίζεις πάνω τους

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
2/3 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 8πμ
 

αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΤΕΙ Αθήνας

 

This entry was posted in αλληλεγγύη, κρατικές δολοφονίες. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *